Cum se pregăteşte Geoană pentru dezbaterea cu Băsescu şi Antonescu

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Mircea Geoană, a lansat, sâmbătă, invitaţia ca o dezbatere între candidaţii la Preşedinţie să aibă loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

27 afișări
Imaginea articolului Cum se pregăteşte Geoană pentru dezbaterea cu Băsescu şi Antonescu

Cum se pregăteşte Geoană pentru dezbaterea cu Băsescu şi Antonescu (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a menţionat că staff-ul său de campanie este la dispoziţia staff-ului lui Traian Băsescu pentru a stabili detaliile, formatul şi moderatorii întâlnirii şi a spus că invită toate televiziunile să transmită această dezbatere.

Cozmin Guşă, consilierul lui Mircea Geoană a declarat pentru cotidianul Gândul că stafful a studiat confruntările electorale din Statele Unite. "Singurul lucru care trebuie pregătit se referă la desfăşurarea şi cadrul dezbaterii într-un mediu universitar. De asta se ocupă acum stafful de campanie care studiază confruntările din Statele Unite cu Barack Obama.Noi vrem să impunem o dezbatere pe soluţii", a spus Guşă.

Citeşte mai multe despre pregătirile lui Geoană pentru dezbaterea cu Băsescu şi Antonescu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici