CV Tudor: Dacă renunţă la nominalizarea lui Nicolai, Tăriceanu a pierdut partida

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor l-a sfătuit, vineri, pe premierul Călin Popescu Tăriceanu, să nu renunţe la nominalizarea Noricăi Nicolai pentru funcţia de ministru al Justiţiei, avertizându-l că, în caz contrar, "a pierdut partida".

1 afișare
Imaginea articolului CV Tudor: Dacă renunţă la nominalizarea lui Nicolai, Tăriceanu a pierdut partida

CV Tudor: Dacă renunţă la nominalizarea lui Nicolai, Tăriceanu a pierdut partida

"Dacă renunţă, a pierdut partida", a apreciat el, în conferinţa de presă săptămânală, adăugând că, în această ipoteză, primul-ministru va fi taxat drept laş.

Vadim Tudor a apreciat că Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu au dat un spectacol jenant în ultimele 2-3 zile.

"Exact de asta nu avea ţara nevoie acum", a opinat el.

Liderul PRM s-a întrebat ce altceva are voie să facă un prim-ministru dacă nu are voie să nominalizeze pentru un portofoliu un om de încredere cu care poate colabora.

"Nu e treaba lui Băsescu să facă guverne. (...) Băsescu vrea să fie şi preşedinte şi prim-ministru. Nu se poate aşa ceva", a spus C.V.Tudor.

În opinia sa, folosirea de către şeful statului ca pretext pentru respingerea nominalizării, a incidentului din Senat cu nepota Noricăi Nicolai este ridicolă. Senatorul PRM a arătat că aceasta este o diversiune şi că "nepoata" ar fi de fapt "relaţia" lui Theodor Stolojan.

Preşedintele PRM a susţinut că adevăratul motiv al refuzului lui Băsescu îl reprezintă faptul că Norica Nicolai ar fi afirmat într-un cerc de colegi din PNL că, imediat ce va deveni ministru, îl va aresta pe Băsescu, "fiindcă are şi probe zdrobitoare şi pârghiile necesare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici