Dacian Cioloş: Merită să dăm câteva zeci de minute din viaţă pentru vot

127 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş: Merită să dăm câteva zeci de minute din viaţă pentru vot

Dacian Cioloş a votat într-o secţie amenajată la Zalău, iar după vot a spus că „a venit momentul să apropiem Parlamentul de societate şi împreună să facem schimbările pe care le dorim”.

„Pentru asta am votat, pentru astfel de oameni am votat, care şi-au lăsat deja job-urile, au deja un rost în viaţă. Sper cât mai mulţi români să profite de această oportunitate”, a declarat Cioloş după ieşirea din secţia de votare unde şi-a exprimat opţiunea ce vor pentru alegerile parlamentare 2020.

Copreşedintele Alianţei USR PLUS a afirmat că după pandemie România va trebui reconstruită şi atunci e bine să se facă acest lucru pe „baze sănătoase, cu oameni oneşti”.

Să punem politica la locul ei, nu să împânzească toată administraţia publică şi să dirijeze avuţia naţională în alte direcţii”, a mai spus Cioloş, adăugând că se votează în condiţii civilizate.

„Durează 5 minute sa votezi, poate cu totul 30-40 de minute, o oră. Cred că merită să dăm câteva zeci de minute din viaţa noastră pentru ca în următorii 4 patru să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus contribuţia la ceea ce urmează să se întâmple”, a conchis Dacian Cioloş.

Imediat după închiderea urnelor, Mediafax.ro va prezenta primul exit-poll disponibil în România, pentru alegerile parlamentare 2020. Rezultatele exit-poll-ului CURS-Avangarde vor fi anunţate duminică, la ora 21.00, imediat după închiderea urnelor de vot, pe site-ul mediafax.ro. Rezultatele de la exit-poll nu iau în calcul voturile din diaspora, sondajul fiind realizat doar pentru secţiile de votare de pe teritoriul României. ULTIM

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici