Dacian Cioloş: Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România

Fostul premier Dacian Cioloş a comentat duminică cea de-a şasea zi de proteste spunând că ''aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanţe de urgenţă, ci despre o societate matură care spune stop minciunii şi populismului''.

8390 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş: Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România

Dacian Cioloş: Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România

''Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România. Sute de mii de români au ieşit în stradă pentru apărarea democraţiei, a statului de drept, pentru o justiţie puternică şi pentru o societate bazată pe valori. Sute de mii de români cer o Românie cinstită, deschisă, europeană. Sute de mii de români cer o altfel de guvernare: onestă, transparentă, numai în slujba cetăţenilor. Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanţe de urgenţă, ci despre o societate matură care spune stop minciunii şi populismului. Nu sunt numai despre o lege pusă pe hârtie, ci despre moralitate şi despre conştiinţă colectivă, despre viitorul nostru ca naţie. În această seară, sute de mii de români luminează sufletul ţării'', a comentat Cioloş pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara la România Tv că modul de organizare şi ''dimensiunea finanţării protestelor din ţară'' arată ''o organizare profesionistă''.

Aproximativ 200.000 de persoane au protestat duminică în Piaţa Victoriei din Capitală. Deşi cabinetul Grindeanu a abrogat ordonanţa 13, oamenii au ieşit în stradă, unii cerând demisia Executivului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici