Dacian Cioloş: Nu este visul vieţii mele să fiu premier, această funcţie este un instrument

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, că nu este "visul vieţii" sale să fie premier şi că această funcţie este un "instrument" pentru a contribui la dezvoltarea anumitor domenii, afirmând că, dacă "se face apel" la el, îşi poate asuma un nou mandat.

564 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş: Nu este visul vieţii mele să fiu premier, această funcţie este un instrument

Dacian Cioloş: Nu este visul vieţii mele să fiu premier, această funcţie este un instrument (Imagine: Marian Ilie/ Arhiva Mediafax Foto)

"Nu îmi doresc, în sensul că nu este visul vieţii mele. (...) Îmi doresc să pot să contribui la a face să progreseze anumite domenii şi funcţia de prim-minsitru este un instrument pentru asta, nu este un scop în sine. Este un instrument care poate să fie valorificat pentru a face anumite lucruri", a declarat premierul la TVR 1, înterbat cât de mult îşi doreşte să fie din nou premier.

Cioloş afirmat că, dacă este "util" şi "se face apel" la el, poate să îşi asume un nou mandat de premier.

"Din punctul acesta de vedere sunt gata să îmi asum atât cât pot, cu cunoştinţele pe care le am, fără să spun că sunt cel mai bun şi că sunt indispensabil. Dacă sunt util şi dacă se face apel la mine, pot să îmi asum acest lucru în anumite condiţii, care îmi permit să fac", a explicat actualul premier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici