Daciana Sârbu, Puşcaş, Severin, Paşcu, Rovana Plumb, pe locuri eligibile ale listei PSD pentru PE

Şeful DAE, Vasile Puşcaş, alături de Adrian Severin, Ioan Mircea Paşcu, Aristide Roibu, Victor Negrescu, Daciana Sârbu, Adriana Ţicău, Rovana Plumb s-ar putea regăsi pe locurile considerate eligibile ale listei PSD pentru euroalegeri, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

133 afișări
Imaginea articolului Daciana Sârbu, Puşcaş, Severin, Paşcu, Rovana Plumb, pe locuri eligibile ale listei PSD pentru PE

Daciana Sârbu, pe loc eligibil al listei PSD pentru PE (Imagine: Mediafax Foto)

Sursele citate au relatat că Puşcaş ar avea şi acceptul conducerii partidului pentru candidatura sa.

Aceleaşi surse au mai afirmat că actualul trezorier al PSD, Aristide Roibu, şi-a manifestat intenţia, în unele discuţii cu liderii partidului, de a candida pentru Parlamentul European.

PSD apreciază că poate considera ca sigure 11 mandate de europarlamentari, încă unul sau două putând reveni social-democraţilor în funcţie de procentele care vor fi redistribuite.

Pentru celelalte poziţii considerate eligibile vor concura Victor Boştinaru, Gabriela Creţu, Corina Creţu, Şerban Nicolae şi, eventual, Dan Mihalache, cu precizarea că dacă una dintre aceste poziţii va fi obţinută de Corina Creţu, Şerban Nicolae va figura pe o poziţie considerată neeligibilă şi invers.

PSD a fixat data de 25 martie pentru stabilirea listei de candidaţi pentru Parlamentul European, organizaţiile judeţene trebuind să trimită la Secretariatul General propunerile de candidaţi până pe 16 martie.

Citeşte şi

Şerban Nicolae şi Aristide Roibu, posibili candidaţi PSD la europarlamentare

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici