Dan Barna, despre remanierea Guvernului Dăncilă: Demisia lui Carmen Dan vine prea târziu

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, marţi, că remanierea Guvernului Dăncilă vine mult prea târziu şi confirmă că Partidul Social Democrat este un partid în plină descompunere.

642 afișări
Imaginea articolului Dan Barna, despre remanierea Guvernului Dăncilă: Demisia lui Carmen Dan vine prea târziu

Dan Barna, despre remanierea Guvernului Dăncilă: Demisia lui Carmen Dan vine prea târziu, după bătaia cetăţenilor din 10 august

”Această remaniere confirmă ceea ce românii au văzut după 26 mai, un PSD aflat în plină descompunere, în care luptele interne sunt mai acute ca niciodată, fiecare tabără sau fiecare baronat încercând să-şi extindă, precum în Evul Mediu, influenţa şi dominaţia.

Demisia doamnei Carmen Dan, mă rog, remanierea, în realitate, vine târziu, după ce am avut un ministru care efectiv a controlat bătaia cetăţenilor pe 10 august, împingerea în dube a cetăţenilor la Topoloveni, blocarea oraşului Târgovişte.

Trebuia să-şi dea demisia de acum un an doamna Dan, dar doamna Viorica Dăncilă, la vremea aceea şi ea o marionetă a lui Liviu Dragnea, a preferat s-o menţină mult prea mult în funcţie. Este o demisie şi o remaniere care vine mult prea târziu, din punct de vedere al ceea ce înseamnă minima moralitate necesară a unui Guvern în România”, a declarat Dan Barna, la RFI.

Liderul USR a criticat, de asemenea, nominalizarea Ramonei Mănescu la Ministerul de Externe.

”Dacă vorbim de doamna Ramona Mănescu în locul domnului Meleşcanu, să nu uităm că în 2010 doamna Mănescu tocmai chestiona Comisia Europeană ce nevoie avem de DNA doar pentru că se suprapune peste Parchet. Deci e departe de a fi o variantă morală sau profesională. Nu mai vorbim de organizarea vizitelor doamnei Dăncilă în Emirate, una din acele călătorii de lux care au generat zero beneficii economice pentru România”, a completat Dan Barna.

Carmen Dan şi-a anunţat demisia cu câteva minute înainte de şedinţa Comitetului Executiv de luni.

Nicolae Moga, propunerea de la Interne, este senator de Constanţa în legislaturile 2008-2012, 2012-2016 şi 2016-2020. În a doua legislatură, a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al Senatului în Biroul Permanent.

Taguri:
dan barna,
carmen dan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici