Dan Barna îi provoacă pe Klaus Iohannis şi pe Viorica Dăncilă la o dezbatere despre viitorul României

Candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna a declarat luni, la Ploieşti că îi invită pe preşedintele Iohannis şi pe Viorica Dăncilă la o dezbatere despre viitorul României.

786 afișări
Imaginea articolului Dan Barna îi provoacă pe Klaus Iohannis şi pe Viorica Dăncilă la o dezbatere despre viitorul României

Dan Barna îi provoacă pe Klaus Iohannis şi pe Viorica Dăncilă la o dezbatere despre despre viitorul României

Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale şi-a exprimat convingerea că preşedintele Iohannis şi Viorica Dăncilă au propriile viziuni despre cum ar trebui să arate România şi i-a invitat la o dezbatere despre viitorul ţării.

„Invit în mod public şi oficial şi pe preşedintele Iohannis candidatul PNL şi pe doamna Dăncilă, candidatul PSD la o dezbatere despre ce fel de Românie vrem să vedem mai departe, o Românie în care ridicăm din umeri dacă ne dispar pădurile şi o Românie în care lucrurile trebuie păstrate în această logică, de pe azi pe mâine, sau o Românie modernă şi o Românie performantă? Eu am nişte puncte de vedere, sunt convins că şi domniile lor au diverse viziuni despre cum ar trebui să arate România. Îi invit la o dezbatere deschisă, transparentă în faţa cetăţenilor despre cum trebuie să arate viitorul acestei ţări”, a declarat Barna.

El a spus că se aşteaptă ca această dezbatere să aibă loc înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, şi-a prezentat luni programul de Preşedinte la Ploieşti, în judeţul Prahova.

Taguri:
alegeri,
preşedinte,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici