Dan Barna: L-au salvat pe Florian Bodog după ce Liviu Dragnea a intrat în închisoare pentru o faptă asemănătoare

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, luni, că PSD l-a salvat pe Florian Bodog de începerea urmăririi penale în cazul lui, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a intrat la închisoare pentru comiterea unei fapte asemănătoare.

235 afișări
Imaginea articolului Dan Barna: L-au salvat pe Florian Bodog după ce Liviu Dragnea a intrat în închisoare pentru o faptă asemănătoare

Dan Barna: L-au salvat pe Florian Bodog după ce Liviu Dragnea a intrat în închisoare pentru o faptă asemănătoare

„Este revoltător să vezi cum PSD şi sateliţii îşi salvează politicienii care abuzează de funcţii de răspunderea pentru faptele lor şi legitimează un comportament de feudal politic. Dacă eşti ministru sau şef de Consiliu Judeţean cum a fost Dragnea nu poţi să-ţi angajezi protejata din facultate au oamenii de la partid pe bani publici. România nu se poate schimba decât dacă politicienii vor face o altfel de politică, iar de la vechea clasă politică nu mai avem nicio aşteptare. Este evident că nu învaţă nimic din moment ce l-au salvat pe Bodog după ce Dragnea a intrat în închisoare după o faptă asemănătoare, care a revoltat o ţară întreagă. Pentru a schimba politica este nevoie de toţi oamenii cinstiţi care încă ezită să facă pasul. Majoritatea toxică trăieşte în Senatul României şi îşi apără penalii!”, a afirmat prezidenţiabilul USR, într-o postare pe Facebook.

Liderul USR a menţionat că social-democraţii au găsit în dosarul fostului ministru al Sănătăţii colegi care ar fi complici, de aceea Florian Bodog a scăpat de urmărirea DNA.

„PSD a găsit în foştii tovarăşi de drum complici în blocarea unui dosar tip Dragnea cu angajări fictive la Ministerul Sănătăţii. Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog a fost scăpat de urmărirea penală cerută de DNA pentru că şi-a angajat consilieră o doamnă care nu a trecut nicio zi pe la muncă, dar fostul ministru i-a semnat foile de prezenţă. Bodog a recunoscut public a lucrat cu ea pe Whatsapp şi vorbind la telefon, ştia foarte bine care e situaţia când i-a confirmat prezenţa.”, a explicat Barna.

Liderul USR a îndemnat cetăţenii să se alăture USR-PLUS pentru a trăi într-un stat care să le ofere respect.

„Nu mai ezitaţi, politica nu trebuie lăsată pe mâna hoţilor şi incompetenţilor care-şi apără reciproc spatele, sfidându-ne! Veniţi alături de USR şi PLUS să construim împreună o ţară în care statul îşi respectă cetăţenii.”, a conchis Dan Barna.

Plenul Senatului a respins, luni, solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru începerea urmăririi penale în cazul fostului ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, în prezent senator PSD.

Pe 4 iulie, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a solicitat Senatului să formuleze cererea de urmărire penală faţă de fostul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, în prezent senator PSD.

Cererea a fost făcută cu privire la săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată şi fals intelectual, în formă continuată, în exerciţiul funcţiei de membru al Guvernului României în perioada ianuarie 2017 – ianuarie 2018, a anunţat Ministerul Public.

Totodată, DNA a anunţat că desfăşoară o investigaţie care vizează suspiciuni de săvârşire a unor fapte asimilate infracţiunilor de corupţie privind împrejurarea că un membru al guvernului a făcut demersuri pentru ca o persoană angajată în funcţia de consilier personal să îşi încaseze drepturile salariale pe o perioadă de 12 luni, fără să se fi prezentat la serviciu şi fără să fi prestat activităţile la care era obligată prin contractul individual de muncă şi fişa postului.

Taguri:
barna,
audiere,
dna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici