Dan Barna la finalul discuţiilor cu PNL: ”Am analizat ipotezele şi scenariile de lucru”

Preşedintele USR, Dan Barna, susţine că în timpul discuţiilor de luni, cu partenerii de guvernare de la PNL şi UDMR, au fost prezentate ipotezele şi scenariile de lucru. ”Decizii nu au fost luate, discuţiile vor fi reluate”, a precizat Dan Barna.

592 afișări
Imaginea articolului Dan Barna la finalul discuţiilor cu PNL: ”Am analizat ipotezele şi scenariile de lucru”

Dan Barna a spus la finalul discuţiilor care au avut loc luni între partenerii de guvernare că nu s-a ajuns la nicio soluţie pentru deblocarea crizei.

Reprezentanţii USR PLUS, PNL şi UDMR se vor întâlni din nou marţi pentru a găsi soluţii.

Până în prezent, nu s-a vorbit decât despre scenariile de lucru, după cum a precizat Dan Barna.

„Au fost câteva ore de discuţii în care fiecare dintre parteneri şi-a prezentat poziţiile şi punctele de vedere, argumentele pentru care cei de la PNL îl susţin pe Florin Cîţu, argumentele pentru care noi nu îi mai acordăm încredere premierului. Vom continua mâine la ora 16.00 discuţia. Am analizat pe parcursul acestor ore ce s-a întâmplat, am analizat ipotezele şi scenariile de lucru în baza cărora vom putea, sper eu, să ajungem în termen cât mai scurt la o decizie de un fel sau celălat. Continuăm mâine la ora 16.00”, a declarat liderul USR, la finalul discuţiilor de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici