Dan Mihalache, demisionar din PSD, prezent în Baia Mare la lansarea candidaţilor PNL

Fostul deputat Dan Mihalache, care a demisionat, în urmă cu două zile, din PSD, a fost prezent, duminică, la Baia Mare, alături de preşedintele PNL Crin Antonescu, la evenimentul lansării candidaţilor liberali, acesta declarând că îl susţine pe liderul PNL "în calitate de prieten".

36 afișări
Imaginea articolului Dan Mihalache, demisionar din PSD, prezent în Baia Mare la lansarea candidaţilor PNL

Dan Mihalache, demisionar din PSD, prezent în Baia Mare la lansarea candidaţilor PNL

Dan Mihalache a declarat de pe scena de unde au fost lansaţi candidaţii PNL din regiunea de nord-vest a ţării pentru alegerile europarlamentare că îl susţine în "calitate de prieten" pe Crin Antonescu, candidat la alegerile prezidenţiale.

Mihalache a spus despre candidaţii Adina Vălean, Ovidiu Silaghi şi Csibi Magor, prezenţi şi ei la lansare, că îi cunoşte şi că îi sunt prieteni, colaborând cu ei pe durata cât a fost europarlamentar.

Dan Mihalache a adăugat că o să susţină candidaţii PNL la europarlamentare pe toată durata campaniei electorale.

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX dacă se va înscrie în PNL în perioada următoare, Mihalache a spus că, deocamdată, nu a luat o decizie în acest sens şi că urmează să vadă cum vor evolua lucrurile în plan politic.

Crin Antonescu, prezent şi el la lansarea candidaţilor PNL din regiunea de nord-vest a ţării, a spus că îi mulţumeşte lui Dan Mihalache pentru susţinere şi că îl apreciază, acesta rămânând "un om politic, un tânăr civilizat şi european".

Fostul deputat Dan Mihalache şi-a anunţat demisia din PSD, vineri, într-o postare pe blogul personal, menţionând că proiectele sale personale "nu mai sunt compatibile" cu calitatea de membru al Partidului Social Democrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici