Dan Şova a fost numit purtător de cuvânt al PSD

Senatorul PSD Dan Şova a fost numit, luni, de BPN, purtătorul de cuvânt al partidului, Victor Ponta precizând că în prealabil au fost verificate şi acuzaţiile aduse lui Şova de către deputatul PDL Mihaela Popa.

503 afișări
Imaginea articolului Dan Şova a fost numit purtător de cuvânt al PSD

Dan Şova a fost numit purtător de cuvânt al PSD (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ponta a anunţat că Biroul Permanent al PSD l-a numit pe Şova purtător de cuvânt, funcţie rămasă vacantă de la sfârşitul lunii noiembrie 2011.

Preşedintele PSD a precizat că a verificat, înaintea numirii lui Şova, acuzaţiile pe care i le-a adus deputatul PDL Mihaela Popa şi a ajuns la concluzia că acestuia "i s-a înscenat o poveste de presă".

Mihaela Popa l-a acuzat pe Şova că, în pauza unei emisiuni televizate, a primit ameninţări fizice de la acesta, senatorul PSD negând.

În 29 noiembrie, Radu Moldovan a anunţat că renunţă la funcţia de purtător de cuvânt al PSD, întrucât a fost desemnat candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici