Dan Tanasă (AUR): Ciucă şi Ciolacu pregătesc o nouă lovitură, cu ajutorul UDMR

  • Liderii PNL şi PSD, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, pregătesc o nouă lovitură, cu ajutorul UDMR, afirmă purtătorul de cuvânt al AUR, Dan Tanasă.
  • El anunţă că liderul UDMR, Kelemen Hunor, a depus în Parlament un proiect de lege prin care mandatul aleşilor locali se prelungeşte cu un an.
595 afișări
Imaginea articolului Dan Tanasă (AUR): Ciucă şi Ciolacu pregătesc o nouă lovitură, cu ajutorul UDMR

Dan Tanasă (AUR): Ciucă şi Ciolacu pregătesc o nouă lovitură, cu ajutorul UDMR

„Coaliţia terorii din Parlamentul României, compusă din PSD şi PNL, pregăteşte o nouă şmecherie pentru acapararea puterii în stat, tot cu ajutorul UDMR. După ce au modificat legea pentru a organiza alegerile prezidenţiale mai devreme, acum UDMR face din nou jocurile PSD şi PNL, mai exact ale baronilor celor două partide. Nu îi interesează de inflaţie, de sărăcia tot mai mare din rândul populaţiei. Kelemen Hunor tocmai ce a depus în Parlament un proiect de lege prin care mandatul aleşilor locali se prelungeşte cu un an. Astfel, baronii locali ar trebui să stea în funcţie cinci ani, nu patru cum prevede legea în vigoare”, transmite Dan Tanasă.

El afirmă că „aşa cum ne-a obişnuit, coaliţia se foloseşte de anexa sa UDMR pentru a pune monopol pe ţară, fără să piardă din punct de vedere electoral”.

„Totul este făcut în secret. Nu doar că nu au anunţat depunerea unui astfel de proiect, dar termenul de consultare, care durează cel puţin câteva zile în mod normal, se finalizează tot astăzi. Cu alte cuvinte, doar câteva ore stă proiectul în consultare publică, înainte să fie pus în procedură legislativă. AUR solicită coaliţiei să termine cu mascarada politică şi, dacă vor să arate că vor democraţie, să aprobe alegerea primarilor în două tururi”, încheie Tanasă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici