Dancă: Parcă avem de-a face cu Guvernul Grinch, care fură bucuria românilor

Cabinetul Ciucă este Guvernul Grinch, spune la RFI deputatul Ionel Dancă, care comentează astfel faptul că Executivul adoptă o serie de proiecte importante, cu impact masiv asupra economiei, între Crăciun şi Anul Nou.

421 afișări
Imaginea articolului Dancă: Parcă avem de-a face cu Guvernul Grinch, care fură bucuria românilor

„Îîn contextul actual al evoluţiei preţurilor pe piaţa de ţiţei, pare o măsură adaptată momentului, dar haideţi să ne uităm foarte bine la toate măsurile pe care le pregăteşte Guvernul PNL-PSD între Crăciun şi Revelion, pentru că tot pe masa Guvernului se află în momentul de faţă şi un act normativ care prevede suprataxarea companiilor care operează în piaţa de petrol. Or acest lucru este pur şi simplu împotriva a ceea ce în mod normal funcţionează piaţa, adică acum când preţurile încep să scadă, să revină la normal, Guvernul se gândeşte să suprataxeze companiile din petrol, iar acest lucru nu va însemna decât o nouă creştere a preţurilor”, spune Ionel Dancă, despre renunţarea la compensarea cu 50 de bani a litrului de carburanţi.

În opinia sa, „parcă avem de-a face cu Guvernul Grinch, adică Guvernul care fură bucuria românilor de Crăciun, între Crăciun şi Revelion”.

„Vin cu tot felul de măsuri, suprataxarea companiilor din petrol şi ţiţei, modificări importante, netransparente, la Codurile Penale, eliminarea pensiilor speciale, aşa-zisa eliminare, dar de fapt, dacă ne uităm foarte bine la actul normativ pe care intenţionează să-l promoveze Guvernul, s-ar putea să ne trezim cu o perpetuare a pensiilor speciale (...), culmea este între Crăciun şi Revelion, când toată lumea are cu totul alte preocupări şi dezbaterea publică este aproape inexistentă”, încheie Dancă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici