Dăncilă a câştigat alegerile într-o comună, deşi judeţul e ”dominat” de Iohannis

Deşi în Prahova Klaus Iohannis a câştigat primul tur de scrutin la prezidenţiale, în comuna Ciorani Viorica Dăncilă a fost în topul preferinţelor alegătorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1850 afișări
Imaginea articolului Dăncilă a câştigat alegerile într-o comună, deşi judeţul e ”dominat” de Iohannis

Dăncilă a câştigat alegerile într-o comună, deşi judeţul e ”dominat” de Iohannis

În comuna Ciorani au fost amenajate cinci secţii de votare. La toate, candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a câştigat detaşat.

Aici, Dăncilă a obţinut 1.840 de voturi, în timp ce candidatul PNL, Klaus Iohannis, a fost ales de 217 persoane.

Candidatul PSD a obţinut cele mai multe voturi la secţia 378 din Cioranii de Jos, şi anume 453.

Potrivit rezultatelor parţiale publicate de BEC, în Prahova, primul tur de scrutin a fost câştigat de Klaus Iohannis, cu 125.919 de voturi, urmat de Viorica Dancilă care a obţinut 74.731 de voturi.

623 de secţii de votare au fost în Prahova, pe liste fiind înscrişi 655.004 alegători, dintre care 330.847 au votat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici