Dăncilă a schimbat funcţiile a doi secretari de stat din Ministerul Apărării

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit pe Nicolae Nasta la departamentul pentru armamente al Ministerului Apărării în locul lui Doru-Claudian Frunzulică, iar acesta a fost numit pe funcţia deţinută de Nasta la Departamentul pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din Minister.

234 afișări
Imaginea articolului Dăncilă a schimbat funcţiile a doi secretari de stat din Ministerul Apărării

Dăncilă a schimbat funcţiile a doi secretari de stat din Ministerul Apărării

Prin decizia prim-ministrului publicată marţi în Monitorul Oficial, Nicolae Nasta a fost eliberat din funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Totodată, a fost numit secretar de stat şi şef al departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului.

De asemenea, Doru-Claudian Frunzulică a fost eliberat tot marţi din funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru armamente şi numit pe funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Nicolae Nasta este vicepreşedinte al ALDE şi preşedinte al organizaţiei ALDE Ilfov, conform CV-ului acestuia. În perioada 2012 - 2016 a fost senator şi vice-lider al grupului senatorial ALDE.

Între martie 2017 şi decembrie 2018 Nasta a fost secretar de stat şi şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului. Oficialul din Guvern a fost între 1994 şi 2012 director general al unor magazine specializate în comerţ de arme de autoapărare, vânătoare şi tir sportiv.

Doru-Claudian Frunzulică a fost europarlamentar între 2014 şi 2019. Frunzulică a fost membru UNPR până în 2016 iar după a trecut la PSD. Între 2008 şi 2011 a fost deputat în Parlamentul României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici