Dăncilă anunţă că Guvernul va adopta modificările la Codul administrativ prin OUG

Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că Guvernul va adopta Codul administrativ prin ordonanţă de urgenţă. Premierul a afirmat că avizul CES este unul consultativ şi că va vedea la următoarea şedinţă a Consiliului care sunt obiecţiile acestuia.

1178 afișări
Imaginea articolului Dăncilă anunţă că Guvernul va adopta modificările la Codul administrativ prin OUG

Dăncilă anunţă că Guvernul va adopta modificările la Codul administrativ prin OUG

“Vorbea domnul Teodorovici de problemele pe care le întâmpinăm în administraţia publică. Un Cod administrativ, care poate nu este perfect, poate mai trebuie modificat în anumite puncte, ar duce această ordine în sistemul administrativ. Vom vedea ceea ce a obiectat CES, este un aviz consultativ, dar vrem să vedem ce anume a obiectat ca să răspundem acestor obiecţii. Vom merge la următorul CES şi îi vom chema pe cei care sunt direct interesaţi de Codul administrativ, cei care lucrează în administraţie, primarii, preşedinţi de consilii judeţene, toţi cei care şi-au dorit de atâta timp acest Cod administrativ. Din punctul meu de vedere, răspunzând acestor observaţii, eu cred că Codul administrativ trebuie adoptat, trebuie să avem o discuţie atât cu reprezentanţii sindicatelor din CES, dar şi cu cei care sunt beneficiarii Codului şi îl vom adopta prin ordonanţă de urgenţă”, a declarat Viorica Dăncilă, la dezbaterea "Upgrade România: marile proiecte de investiţii în 2019".

Premierul a adăugat că este nevoie de "puţin consens" şi un dialog constructiv pentru a putea pune în aplicare proiectele importante pentru România.

Taguri:
dăncilă,
oug,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici