Dăncilă, despre contestarea Congresului de către Dragnea: Toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă

Viorica Dăncilă a declarat, joi, la Piteşti, că toţi bărbaţii din România „şi-au găsit o ţintă perfectă”, respectiv atacarea premierului. Dăncilă a răspuns astfel unei întrebări referitoare la contestarea, de către Liviu Dragnea, a congresului în care a fost aleasă preşedinte PSD.

1100 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, despre contestarea Congresului de către Dragnea: Toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă

Dăncilă, despre contestarea Congresului de către Dragnea: Toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă

Întrebată despre contestaţia depusă de Liviu Dragnea şi care vizează deciziile luate la Congresul la care Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte PSD, Dăcnilă a spus că „toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă”.

„Nu ştiu încă de această acţiune pe care a întreprins-o dumnealui (Liviu Dragnea – n.r.) dar m-am obişnuit. Am văzut că toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă. Toţi vor să se lupte cu premierul României. Nu mai au nimic de împărţit între ei, toţi vor ca premierul României să plece de la palatul Victoria, să nu mai fie preşedinte de partid. Eu sunt convinsă că am puterea să merg mai departe şi să demonstrez că greşesc”, a răspuns premierul Dăncilă.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a depus, la începutul lunii august, la Tribunalul Bucureşti, o contestaţie care vizează deciziile luate la Congresul din 29 iulie, în urma căruia Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD. Contestaţia a fost respinsă.

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici