Dăncilă: Guvernul a sfidat bunele practici democratice, prin modificarea legii înainte de alegeri

Fostul premier Viorica Dăncilă a scris, miercuri, pe Facebook, că e un demers corect al PSD-ului depunerea unei moţiuni de cenzură, deoarece Guvernul Orban „a încălcat bunele practici democratice”, prin modificarea legii electorale înainte cu patru luni de alegeri.

114 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Guvernul a sfidat bunele practici democratice, prin modificarea legii înainte de alegeri

„Guvernul a sfidat bunele practici democratice, prin modificarea legii înainte de alegeri”

„E corect şi logic ca PSD să depună moţiune de cenzură după ce Guvernul Orban şi-a asumat răspunderea în faţa Parlamentului pentru alegerea primarilor în două tururi. Acest guvern a sfidat bunele practici democratice, operând modificări importante cu 4 luni înaintea alegerilor locale, doar fiindcă îşi imaginează că obţine astfel avantaje electorale. O asemenea încălcare a principiilor democratice trebuie să primească un răspuns politic adecvat gravităţii sale”, a sscris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

PSD a anunţat că va depune joi moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului, în contextul în care Cabinetul Orban şi-a asumat răspunderea în faţa Parlamentului pe proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici