Video Dăncilă, hotărâtă să aibă o dezbatere cu Iohannis: Azi, mâine o să îi trimit o scrisoare oficială / Ce spune preşedintele PSD despre susţinerea pe care i-ar putea-o acorda alţi candidaţi din primul tur

Viorica Dăncilă a declarat că va trimite luni sau marţi o scrisoare oficială pentru a îl invita pe şeful statului Klaus Iohannis la o dezbatere electorală, în care fiecare să prezinte ce îl recomandă pentru funcţia de Preşedinte al României.

923 afișări

„Eu chiar de azi îl invit pe domnul Iohannis la o dezbatere unu la unu, o dezbatere în care în primul rând trebuie să vorbim despre ceea ce am realizat. Dl Iohannis cât a realizat din ceea ce a promis, iar eu să spun ce am făcut cât am fost premierul României”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la sediul PSD.

Liderul social-democraţilor a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis are obligaţia faţă de români să participe la o dezbatere înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

„Da, voi face şi un demers oficial. Îi voi adresa o scrisoare oficială domnului Iohannis. Azi (luni - n.r.), mâine (marţi - n.r.) o să trimit şi scrisoarea. Când doreşte dumnealui. E o obligaţie faţă de români. Spunem ceea ce am realizat şi ce ne propunem pentru perioada următoare”, a completat Dăncilă.

Dăncilă, întrebată dacă va cere susţinerea altor candidaţi: Vreau să am această discuţie cu românii

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată dacă va cere susţinerea vreunuia dintre ceilalţi candidaţi în turul al doilea, că vrea să se adreseze în primul rând românilor. Liderul PSD a precizat că nu crede că vreun lider poate să spună „veniţi şi votaţi cu X”.

„Eu vreau să am această o discuţie cu românii. Lor o să mă adresez. Cred că niciun lider nu poate să spună - veniţi şi votaţi cu X. Eu cred că trebuie să generez încredere în rândul românilor. Îl cunosc pe domnul Diaconu, pe o parte dintre lideri. V-am spus, eu o să mă adresez românilor pentru că încrederea lor este importantă pentru mine”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni la sediul PSD, întrebată dacă va avea discuţii cu ceilalţi candidaţi pentru a le cere susţinerea în turul II.

Chestionată dacă are un mesaj pentru Diaspora, Viorica Dăncilă a spus că este important că românii din străinătate au participat la vot.

„În primul rând vreau să le mulţumesc că au participat la vot. E important că au venit la vot, indiferent cu cine au votat în primul tur. Vreau să îi asigur că respectul meu este acelaşi şi noi am fost cei care au creat condiţiile pentru vot. Vreau să le aduc la cunoştinţă că am luat măsuri pentru ei, că am avut în vedere de fiecare dată românii din Diaspora şi dacă într-adevăr ţin la ţara lor, dacă într-adevăr se gândesc să se întoarcă acasă, trebuie să ia în considerare şi să îi susţină pe cei care au făcut lucruri bune pentru ţară”, a conchis prezidenţiabilul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici