Dăncilă: Mandatul meu va fi cel al Preşedintelui mediator, care înţelege importanţa echilibrului

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncişă, transmite, luni, pe Facebook, că mandatul său va fi unul al unui Preşedinte mediator, care înţelege importanţa echilibrului instituţional şi a bunei funcţionări a autorităţilor publice.

217 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Mandatul meu va fi cel al Preşedintelui mediator, care înţelege importanţa echilibrului

Dăncilă: Mandatul meu va fi cel al Preşedintelui mediator, care înţelege importanţa echilibrului

"Mandatul meu va fi cel al Preşedintelui mediator, care înţelege importanţa echilibrului instituţional şi a bunei funcţionări a autorităţilor publice. Cred în instituţia Preşedintelui ca liant între toate celelalte instituţii ale statului român, precum şi între stat şi societate", a scris, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale precizează că nu va bloca niciodată activitatea Guvernului sau a Parlamentului, "situaţie din care au întotdeauna de suferit cetăţenii".

"În mandatul meu, vor exista permanent consultări şi dezbateri între instituţii, pentru atingerea consensului şi luarea celor mai bune decizii pentru ţară", conchide liderul PSD.

Duminică, 24 noiembrie 2019, are loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, etapă finală pentru care au obţinut cele mai multe voturi candidatul PNL, Klaus Iohannis, şi reprezentanta PSD, Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici