Dăncilă şi Dragnea discută la Parlament înaintea şedinţei BPN

Premierul Viorica Dăncilă discută cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Parlament, la ora transmiterii acestei ştiri, înaintea şedinţei BPN în care social-democraţii vor analiza propunerile de candidaţi de ministru la Educaţie şi Afaceri Europene.

557 afișări
Imaginea articolului Dăncilă şi Dragnea discută la Parlament înaintea şedinţei BPN

ULTIMA ORĂ: Dăncilă şi Dragnea discută la Parlament înaintea şedinţei BPN

Dăncilă şi Dragnea nu au dorit să facă declaraţii de presă la sosire.

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte, marţi, de la ora 11.30. Pe ordinea de zi a şedinţei este analizarea propunerilor de candidaţi pentru funcţia de ministru al Educaţiei Naţionale, au declarat luni, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Potrivit surselor citate, vineri expiră interimatul de 45 de zile al Rovanei Plumb la Ministerul Educaţiei Naţionale.

De asemenea, la şedinţa BPN al PSD se va discuta şi despre propunerile pentru funcţia de ministru delegat al Afacerilor Europene. Secretarul de stat din MAE, George Ciamba, este o variantă luată în calcul de premierul Viorica Dăncilă pentru funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene, au declarat luni, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, pe 2 octombrie, decretele de revocare din funcţia de ministru al Educaţiei Naţionale a lui Valentin Popa şi de desemnare a ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ca ministru interimar al Educaţiei Naţionale.

Valentin Popa a demisionat după ce UDMR i-a reproşat că a introdus în ordonanţa privind predarea limbii române în şcolile cu predare în limbile minorităţilor o prevedere potrivit căreia orele de Limba şi literatura Română sunt predate de profesori cu studii superioare de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici