Dăncilă: Vom avea luni şedinţa coaliţiei şi cea a Biroului Permanent al PSD. Congresul PSD, în iunie

Viorica Dăncilă a anunţat că o şedinţă a coaliţiei de guvernare va avea loc lunea viitoare, de la ora 10.00, iar de la ora 12.00 se va desfăşura reuniunea Biroului Permanent Naţional al PSD. Ea a precizat că Congresul partidului va fi probabil la sfârşitul lunii iunie.

140 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Vom avea luni şedinţa coaliţiei şi cea a Biroului Permanent al PSD. Congresul PSD, în iunie

Dăncilă: Vom avea luni şedinţa coaliţiei şi cea a Biroului Permanent al PSD. Congresul PSD, în iunie

„Ca să vorbim despre Congres timpul nu ne-a mai permis. Luni la 10.00 vom avea şedinţă de coaliţie, şedinţă de Birou Permament Naţional la ora 12.00 şi vom stabili acolo când vom face Congresul. Trebuie să vedem dacă toate prevederile din statut sunt agreate sau dacă va trebui să facem modificări şi apoi vom avea un Congres pentru a alege preşedintele partidului şi desemnarea candidatului la prezidenţiale. Probabil la sfârşitul lunii iunie”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD.

Premierul a mai anunţat că CEx a stabilit ca Paul Stănescu să fie preşedinte executiv al PSD, iar Rodica Nassar să preia funcţia de secretar general, în locul lui Codrin Ştefănescu. Totodată, CEx a decis că trebuie menţinută guvernarea. Gabriela Firea a reluat şefia interimară a PSD Bucureşti.

Şeful Executivului a anunţat şi deciziile Comitetului Executiv pentru propunerile în Guvern: Vicepremier- Titus Corlăţean Ministerul Justiţiei- Ana Birchall Ministerul Fondurilor Europene- deputatul PSD Braşov, Roxana Mînzatu Ministerul Românilor de Pretutindeni - Natalia Intotero.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici