Dancilă vs Iohannis: Suntem dezamăgiţi că vine cu un program de guvernare împotriva românilor

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, îi dă dreptate preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că social-democraţii nu s-au bucurat de Ziua Armatei. Dăncilă spune că este dezamăgită că partidele şi preşedintele care au dat jos guvernul vin cu un program de guvernare împotriva românilor.

638 afișări
Imaginea articolului Dancilă vs Iohannis: Suntem dezamăgiţi că vine cu un program de guvernare împotriva românilor

Dancilă vs Iohannis: Suntem dezamăgiţi că vine cu un program de guvernare împotriva românilor

"Ieri am fost la Ziua Armatei României. Acolo a venit preşedintele şi astăzi am văzut declaraţia preşedintelui. A afirmat că ne-a văzut dezamăgiţi, că ne-a văzut trişti şi este pentru prima oară când trebuie să-i dau dreptate. Suntem trişti şi dezamăgiţi, pentru că am văzut că şase formaţiuni politice, în frunte cu preşedintele României au dat un guvern jos, un guvern aproape de români, care a luat decizii pentru români şi vine cu un program de guvernare împotriva românilor. Cum să nu fim dezamăgiţi când vedem că ne spune «nu tăiem pensiile, dar nu le mai mărim»", a declarat, sâmbătă, la Dofteana, judeţul Bacău, premierul interimar Viorica Dăncilă.

Liderul social-democraţilor susţine că adevăratul lider al PNL este Klaus Iohannis, care ia decizii doar pentru "cei de lângă el".

"Dacă ne uităm la modul în care acţionează preşedintele României, care acţionează nu pentru toţi românii, el este de fapt liderul unui partid politic, PNL. Toate deciziile lui sunt numai pentru cei de lângă el", a spus Dăncilă.

Reacţia premierului interimar vine după ce, sâmbătă, preşedintele a afirmat că reprezentanţii Guvernului Dăncilă care au fost la Carei, de Ziua Armatei, nu s-au bucurat de eveniment.

„Ieri a fost ziua Armatei. 75 de ani de la acel 25 octombrie 1944, când la Carei a fost eliberată ultima palmă de pământ românesc, o adevărată sărbătoare a tuturor românilor. Am mers la Carei, unde am fost aşteptat de o mulţume de oameni care s-au bucurat şi de acel careu de oficialităţi, care în mare parte nu s-au bucurat. Au fost acolo nişte reprezentanţi ai guvernului demis de voi", a spus Iohannis la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici