Dâncu, Rus, Mitrea, Severin şi Voicu, criticaţi la reuniunea informală din Poiana Braşov - VIDEO

Vasile Dâncu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin şi Mădălin Voicu au fost criticaţi, de unii participanţi la reuniunea informală a unor lideri PSD, din Poiana Braşov, au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, surse participante la discuţii.

20 afișări
Imaginea articolului Dâncu, Rus, Mitrea, Severin şi Voicu, criticaţi la reuniunea informală din Poiana Braşov - VIDEO

Dâncu, Rus, Mitrea, Severin şi Voicu, criticaţi la reuniunea informală din Poiana Braşov (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

O parte a preşedinţilor de filiale PSD care au luat parte la reuniunea informală de la Poiana Braşov au exprimat critici la adresa unor afirmaţii făcute în ultima perioadă de Adrian Severin, Vasile Dâncu, Ioan Rus, Mădălin Voicu şi Miron Mitrea.

Surse prezente la discuţii au afirmat că Dâncu şi Rus au fost criticaţi pentru afirmaţiile făcute la adresa preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.

De asemenea, analiza Institutului "Ovidiu Şincai" asupra rezultatelor alegerilor prezidenţiale şi a PSD, precum şi afirmaţiile lui Adrian Severin la adresa lui Mircea Geoană au fost criticate de unii participanţi la discuţii.

Sursele citate au arătat că lui Severin i s-a reproşat faptul că s-a exprimat împotriva PSD, în condiţiile în care a ajuns europarlamentar de pe prima poziţie a listei partidului, existând propuneri ca Severin să nu mai figureze pe lista PSD la următoarele alegeri europarlamentare.

Miron Mitrea, de asemenea, a fost unul dintre cei vizaţi de critici, fără însă a se propune, ca în cazul lui Dâncu şi Rus, o posibilă excludere a acestuia din partid.

Video stirileprotv.ro

Discuţiile legate de Mitrea au arătat că o excludere a sa din partid în condiţiile în care şi-a anunţat deja candidatura la funcţia de preşedinte al PSD, la congres, ar fi percepută ca o eliminare a unui adversar incomod al lui Mircea Geoană. Aceleaşi surse au arătat că, după alegerile de la congres, se poate relua în calcul ideea excluderii din partid a lui Mitrea.

Mădălin Voicu, care a formulat în ultima vreme în mod constant critici la adresa lui Mircea Geoană, dar şi a lui Marian Vanghelie, a fost şi el unul dintre cei puşi în discuţie la Poiana Braşov.

În cazul lui Voicu, exclus deja din organizaţia PSD Giurgiu, soluţia propusă a fost întrunirea cât mai rapidă a comisiei naţionale de arbitraj, care să oficializeze statutar decizia luată de conducerea filialei Giurgiu, au mai arătat sursele menţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici