Daniel Constantin: Partidul Conservator este pregătit pentru retragerea din Parlament

Partidul Conservator este pregătit să se retragă imediat din Parlament alături de colegii din opoziţie, odată ce această decizie va fi luată în cadrul USL, afirmă preşedintele PC, Daniel Constantin, citat într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

260 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin: Partidul Conservator este pregătit pentru retragerea din Parlament

Daniel Constantin: Partidul Conservator este pregătit pentru retragerea din Parlament (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Partidul Conservator este pregătit să se retragă imediat din Parlamentul României alături de colegii din Opoziţie, odată ce această decizie va fi luată în cadrul USL. Criza politică majoră pe care o traversează România astăzi este generată de Traian Băsescu şi Guvernul care-i este supus, iar demisia Opoziţiei din Parlament va genera o criză fără precedent în România", se arată în comunicat.

PC susţine că încă nu este prea târziu pentru Traian Băsescu şi Emil Boc să înţeleagă faptul că "România şi românii au nevoie să-şi cureţe clasa politică în cel mai democratic mod cu putinţă, si anume prin intermediul alegerilor anticipate".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că parlamentarii liberali doresc, după ce puterea a refuzat declanşarea de anticipate, ca deputaţii şi senatorii USL să demisioneze din funcţii, el precizând că vor urma discuţii cu partenerii din Uniune, înainte de hotărârea finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici