Dănuţ Andruşcă, ministrul Economiei: Nu mă las intimidat de grupurile de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a scris, pe Facebook, că nu se va lăsa intimidat de „grupurile de interese” care îl denigrează în spaţiul public şi a menţionat că atacurile la adresa sa vizează de fapt grupul susţinătorilor preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

1159 afișări
Imaginea articolului Dănuţ Andruşcă, ministrul Economiei: Nu mă las intimidat de grupurile de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista

Andruşcă: Nu mă las intimidat de grupurile de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista

„În spaţiul public au apărut, şi sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri şi reprezintă diverse grupuri de interese. La unele dintre atacuri mă aşteptam, la altele nu. Sunt, însă, convins că imaginaţia şi creativitatea celor care au decis să mă transforme într-o ţintă nu are limită şi voi mai auzi lucruri despre mine la care acum nici nu mă pot gândi”, a scris, pe Facebook, ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă.

Acesta a precizat că îşi va apăra onoarea în instanţă.

„Când am vorbit în plenul Camerei Deputaţilor despre <şobolăneli>, exact la acest tip de atacuri mă refeream. Poate este o coincidenţă că tot acest <spectacol> a început exact după ce am demascat, luni, acest mod de a face politică. E clar că am deranjat pe cineva, sau pe mai mulţi. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea şi demnitatea, inclusiv în instanţa de judecată, împotriva tuturor celor care abuzează de decenţa mea şi folosesc tot felul de injurii. Repet, sunt un om bine-crescut şi cu frică de Dumnezeu, dar asta nu înseamnă că voi tolera la nesfârşit toate insultele din spaţiul public care se vehiculează la persoana mea. Nu spun asta ca o ameninţare, ci ca o avertizare!”, a scris ministrul.

Andruşcă a menţionat că nu se va lăsa intimidat de grupurile de interese care îl denigrează.

„Eu îmi voi vedea de treabă, exact ca şi până acum. De asemenea, voi vorbi cu moderaţie, atunci când va fi cazul. Ministerul va continua să comunice instituţional, aşa cum a făcut-o până în prezent. După cum spuneam la declaraţia de presă în care am prezentat bilanţul la 6 luni de mandat: Sunt un om discret, onorat să lucrez pentru ţara mea. La final, o concluzie: nu mă voi lăsa intimidat de reprezentanţii acestor grupuri de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista (că tot este această sintagmă la modă prin România)”, a punctat el.

Ministrul a conchis că atacurile vizează grupul susţinătorilor preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

„PS: Sunt convins că am înţeles cu toţii că aceste atacuri recente nu-l au drept miză principală pe Dănuţ Andruşcă, ci vizează grupul celor care am decis să-l susţinem pe dl Preşedinte Liviu Dragnea. Spre deosebire de cei care le-au comandat şi le execută, eu sunt şi voi rămâne un jucător de echipă”, a punctat Andruşcă.

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a spus miercuri că aşteaptă, înainte de a-l da în judecată pe vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu, ca acesta să explice întregul context în care a spus despre ministru că este „atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el”.

Senatorul PNL Florin Cîţu a anunţat luni că îl va da în judecată pe ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, pentru afirmaţia făcută luni în plenul Camerei Deputaţilor, prin care l-a acuzat pe liberal că a condus "un atac speculativ" împotriva leului în anul 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici