De tot râsul. Un congresmen din Minnesota a apărut pe Zoom fără cămaşă în timp ce vota un proiect

Un parlamentar american care participa la o şedinţă a legislativului prin intermediul aplicaţiei Zoom a apărut în imagini fără a purta cămaşă, în timp ce era întins în pat. El a încercat să voteze şi apoi a oprit camera laptopului.

327 afișări
Imaginea articolului De tot râsul. Un congresmen din Minnesota a apărut pe Zoom fără cămaşă în timp ce vota un proiect

Sursa Foto - ZOOM

Un parlamentar din Minnesota a devenit cunoscut pe reţelele de socializare pentru că a apărut, pentru scurt timp, fără cămaşă sau tricou în timp ce vota prin intermediul Zoom, potrivit BBC.

În plus, Calvin Bahr părea să fie întins în pat, iar pe fundal are o fotografie cu un desen animat. Parlamentarul nu a comentat incidentul.

Bahr ocupă o funcţie publică din 2016, când a fost ales pentru prima dată ca membru republican al Camerei Reprezentanţilor din Minnesota.

În 2022, el a fost ales în Senatul statului Minnesota.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici