Decizie în PNL: niciun parlamentar nu va participa la plenul Parlamentului, pentru citirea moţiunii

Conducerea PNL, reunită în Birou Politic Naţional, a decis, miercuri, ca niciun parlamentar PNL să nu participe la plenul convocat de preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a de discuta despre calendarul moţiunii de cenzură.

1689 afișări
Imaginea articolului Decizie în PNL: niciun parlamentar nu va participa la plenul Parlamentului, pentru citirea moţiunii

Liberalii au decis: niciun parlamentar nu va participă la plenul Parlamentului, pentru citirea moţiunii

PNL a decis că parlamentarii liberali care vor face demersuri pentru dărâmarea propriului guvern şi a premierului Florin Cîţu vor fi sancţionaţi.

De asemenea, în BPN s-a decis ca niciun parlamentar PNL să nu participe la plenul reunit convocat de preşedinţii celor două camere ale Parlamentului.

„Niciun parlamentar PNL nu va face demersuri în Parlament sau în afara lui pentru dărâmarea propriului guvern şi a premierului desemnat de PNL, domnul Florin Cîţu. În caz contrar, se vor aplica sancţiunile statutare. Partidul Naţional Liberal nu va face guvern cu PSD. Se mandatează parlamentarii PNL să nu participe la plenul reunit convocat de preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, la şedinţele Birourilor Permanente Reunite unde se va discuta calendarul motiunii USR+ Aur, depusă nelegal, până la verificarea legalităţii semnăturilor”, se arată în decizia BPN a PNL.

O altă decizie norma de reprezentare în Consiliul Naţional al PNL. În acest sens, normal de reprezentare în Consiliul Naţional al PNL din data de 18 septembrie este de 800 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
parlamentar,
moţiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici