Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a votat neacceptarea reîntoarcerii lui Flutur şi Lungu în partid

Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a votat, sâmbătă, în unanimitate, în prezenta preşedintelui PNL, Crin Antonescu, neacceptarea reîntoarcerii în partid a preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur, a primarului Sucevei, Ion Lungu, şi a parlamentarilor liberali care au plecat la PDL.

55 afișări
Imaginea articolului Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a votat neacceptarea reîntoarcerii lui Flutur şi Lungu în partid

Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a votat neacceptarea reîntoarcerii lui Flutur şi Lungu în partid (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

În cadrul şedinţei, liderul PNL Crin Antonescu a spus că Gheorghe Flutur a fost o persoană respectată în PNL şi primise totul de la partid, dar că acesta s-a luptat pentru desfiinţarea PNL.

"Flutur a fost o persoană respectată în PNL şi primise totul de la noi. A trădat, iar până azi s-a luptat, ca o slugă devotată lui Băsescu, pentru desfiinţarea PNL", a spus Antonescu.

El a spus că nu se poate da crezare zvonurilor potrivit cărora Gheorghe Flutur s-ar putea întoarce în PNL.

"Dacă va fi să discutăm cu PDL vreodată, nu Flutur se va număra printre interlocutori. Nu avem nevoie să scrie Antonescu pe dealuri cu oi", a afirmat liderul PNL.

Crin Antonescu a mai spus că Suceava este un punct forte pe harta politică a PNL.

"Aici se vede forţa morală a PNL", a spus preşedintele PNL.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Romeo Stavarache a declarat că cine a trădat o dată o va mai face.

"Să ne uităm în jur şi să vedem că avem oameni şi că Suceava nu stă în Gheorghe Flutur şi Ion Lungu", a spus Stavarache.

Gheorghe Flutur a plecat din PNL la începutul anului 2007, o dată cu înfiinţarea Partidului Liberal Democrat, care ulterior a fuzionat cu PD, formând actualul PDL. La vremea respectivă, acţiunea lui Flutur a fost urmată de altele similare, ale unor primari şi parlamentari liberali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici