Demisie într-o organizaţie a PLUS. Cioloş, acuzat că are manipulări şi tactici pesediste

Laura Pascu a anunţat că demisionează din organizaţia PLUS Arad, acuzându-l pe Dacian Cioloş că foloseşte „tactici pesediste”.Ea precizează că nu astfel se construieşte un partid curat, cu membrii înscrişi şi aduşi la vot cu autobuzul, în contextul alegerilor biroului judeţean PLUS Arad.

2090 afișări
Imaginea articolului Demisie într-o organizaţie a PLUS. Cioloş, acuzat că are manipulări şi tactici pesediste

Demisie la PLUS Arad. Cioloş, acuzat că are manipulări şi tactici pesediste

„Am intrat în Partidul Unităţii Libertăţii şi Solidarităţii pentru că am crezut în principiile şi ideile prezentate în Manifestul PLUS. Onestitate. Competenţă. Integritate. Dar şi pentru că am încredere totală în Dacian Cioloş. Cred în meritocraţie. Cred în omul potrivit la locul potrivit. Şi pentru că toate aceaste credinţe ale mele mi-au fost demontate azi, drumurile noastre se despart. Al meu şi al partidului. Atât timp cât nu vom înţelege că nu putem face politică nouă cu metehne vechi, pesediste, cât timp nu vom vota cu capul nostru şi nu aşa cum ne dictează cineva pe foaie, cât timp vom accepta şi vom menţine un nivel de analfabetism funcţional în rândul membrilor de partid sau al conducerii acestuia, cu părere de rău o spun că NU VOM SCHIMBA NIMIC în ţara asta”, a scris Laura Pascu, pe Facebook.

Aceasta a mai spus că nu a căutat să candideze la nicio funcţie în PLUS şi încheie postarea întrebându-l pe liderul formaţiunii „Dacian, nu ai un alt partid?”.

„Nu am candidat la nicio funcţie şi, ca simplu membru, sunt absolut dezamăgită de rezultatul alegerilor Biroului Judeţean. Şi, pentru că nu-mi permit luxul de a mă preface şi de a sta cuminte în banca mea, voi ieşi din PLUS Arad. NU aşa se contruieşte un partid curat. Cu membri înscrişi şi aduşi la vot cu autobuzul. Cu influenţări directe cum şi ce să voteze. Cu manipulări şi tactici pesediste. Regret profund şi deplâng soarta filialei Arad. Şi cel mai rău îmi pare că trebuie să plec. P.S.: Dacian, nu ai un alt partid?”, a conchis Pascu.

Taguri:
plus,
cioloş,
demisie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici