Demisiile din PSD ale deputaţilor Apostolache şi Mocanu, anunţate în plen

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, înaintea dezbaterii moţiunii, că deputatul PSD Mihai Apostolache trece începând cu această zi la grupul parlamentar al PDL, iar deputatul PSD Adrian Mocanu trece la grupul independenţilor.

40 afișări
Imaginea articolului Demisiile din PSD ale deputaţilor Apostolache şi Mocanu, anunţate în plen

Demisiile din PSD ale deputaţilor Apostolache şi Mocanu, anunţate în plen

"Domnul deputat Mihai Apostolache care anunţă trecerea de la grupul parlamentar al PSD la grupul parlamentar al PDL din Camerea Deputaţilor, începând din data de 22 martie. Domnul Adrian Mocanu anunţă faptul că începând cu data de 22 martie se declară deputat independent în Parlamentul României", a precizat Roberta Anastase, de la prezidiu.

Demisia deputatului Adrian Mocanu din grupul PSD a fost anunţată, luni, de către independenţi printr-un comunicat de presă.

Deputatul PSD de Prahova Mihai Apostolache şi-a anunţat,luni, demisia din partid şi înscrierea în PDL, afirmând, într-o conferinţă de presă, că actuala conducere a PSD nu va reuşi să reformeze partidul, Victor Ponta conducând "o maşină a cărei direcţie nu este ţinută de el".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici