Democrat-liberalul Cezar Preda exclude orice negociere cu PSD, la Buzău

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, exclude orice negociere cu şeful PSD Buzău, senatorul Ion Vasile, în cazul unei alianţe între PDL şi social democraţi.

14 afișări
Imaginea articolului Democrat-liberalul Cezar Preda exclude orice negociere cu PSD, la Buzău

Cezar Preda şi Ion Vasile (Imagine: Mediafax Foto)

Deşi la centru cele două formaţiuni negociază intens pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi a Guvernului, la Buzău nu sunt şanse că liderii filialelor PDL şi PSD din Buzău să se aşeze la masa tratativelor.

Cel puţin aşa lasă să se înţeleagă preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda care, fără să rostească numele liderului local al PSD, Ion Vasile, susţine că nu va sta niciodată la aceeaşi masă cu "oameni care l-au jignit pe el şi partidul din care face parte".

Liderul democrat a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Buzău că în eventualitatea unei alianţe PSD-PDL, la centru, va desemna alte persoane pentru a pune la punct o colaborare în plan local a celor două formaţiuni politice.

"Am fost, rămân şi voi fi un om cu principii ferme. Nu mă voi aşeza cu nici un lider la masa tratativelor, dacă va fi cazul să ne aşezăm la aceeaşi masă, cu un lider care a jignit, care a şantajat şi care a făcut totul până la limita legalităţii pentru a face rău partidului. Cezar Preda, atât timp cât va fi în politică, nu va face compromisuri de a se aşeza la masă cu oameni care ne-au vorbit urât, care ne-au înjurat, care au folosit enorme resurse materiale pentru a încerca să ne împiedice să luăm votul electoratului şi astăzi vor să devină prieteni cu noi şi să împartă cu noi uzufructul puterii", a arătat deputatul democrat-liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici