Deputat PSD, despre remanierea Guvernului: Schimbări trebuie făcute dacă se impun, premierul are tot creditul nostru

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, deputatul Mihai Weber, este de părere că cel mai în măsură să evalueze activitatea unui reprezentant al Guvernului este premierul, iar dacă aceste vorbeşte de remaniere, înseamnă că ”are toate datele”.

1268 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD, despre remanierea Guvernului: Schimbări trebuie făcute dacă se impun, premierul are tot creditul nostru

Punct de vedere al unui deputat PSD legat de remaniere: Schimbări în Guvern trebuie făcute dacă se impun, premierul are tot creditul nostru

Întrebat, marţi dimineaţă, despre recentele declaraţii ale premierului, deputatul Mihai Weber a spus că "este o reacţie a acelui sondaj, care e destul de controversat. Existând aceste mici discuţii normale, până la urmă eu le-aş duce către latura constructivă, asta înseamnă că este şi un Guvern şi un partid dinamic. Mi se pare normal să existe asemenea lucruri şi să se găsească şi soluţiile cele mai potrivite, pentru că, dacă ar fi o activitate liniară, fără a avea aceste discuţii, atunci nu am putea discuta despre ceva normal, dar ne adaptăm la dinamica lumii, a societăţilor”.

Întrebat, de asemenea, despre declaraţia primului-ministru legată de persoanele care ”au foarte multă imaginaţie, foarte mult timp liber şi poate anumite sentimente de frustrare”, Mihai Weber a spus că nu ştie la cine s-a referit, dar pentru a face asemenea afirmaţii premierul are cu siguranţă date.

”Probabil că ştie că sunt, şi într-adevăr există, şi persoane care poate că nu corespund situaţiei sau poate care nu dau randamentul necesar acolo unde sunt poziţionate şi sigur că sunt lucruri de luat în seamă şi anumite schimbări în structura de conducere, şi mai ales la Guvern, dacă se impun, trebuie făcute. Este un lucru firesc. Cred că cel mai în măsură să spună despre un om din Guvern, despre activitatea unui om este primul-ministru şi atunci când face asemenea afirmaţii, înseamnă că are toate datele. Noi avem un program de guvernare cu foarte multe puncte, marea majoritate au fost atinse, dar sunt unele care trebuie rezolvate şi dacă sunt persoane care nu ţin ritmul, ca să nu se ajungă la situaţii extreme este normal să se măsuri pe tot acest parcurs. Programul de guvernare este biblia PSD şi alianţei. Dacă se constată că nu sunt îndeplinite anumite angajamente, atunci trebuie să fie luate anumite măsuri. Persoana cea mai îndreptăţită este primul-ministru şi are tot creditul nostru", a adăugat deputatul.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, la Antena 3, că a invocat posibilitatea de a demisiona de la conducerea Guvernului, într-un cerc restrâns, de numai câteva persoane, Tudose precizând, totodată, că relaţia nu Dragnea nu este ”într-un moment fericit”.

Totodată, premierul a declarat că va face "o mini remaniere" care va viza mai mulţi miniştri "cu probleme de percepţie la nivelul opiniei publice şi, în unele situaţii, la nivelul Comisiei Europene". Ilan Laufer şi Răzvan Cuc s-ar afla pe lista remaniabililor premierului Mihai Tudose, potrivit unor surse.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici