Deputaţii au adoptat moţiunea simplă ”Virusul Cîţu”

  • Deputaţii au adoptat moţiunea simplă ”Virusul Cîţu”
  • Moţiunea a fost iniţiată de 70 de deputaţi PSD
  • Florin Cîţu a avut un discurs dur la adresa iniţiatorilor
4178 afișări
Imaginea articolului Deputaţii au adoptat moţiunea simplă ”Virusul Cîţu”

Deputaţii au adoptat moţiunea simplă ”Virusul Cîţu”

Camera Deputaţilor va vota, miercuri, moţiunea simplă depusă de 70 de aleşi ai PSD, împotriva ministrului Finanţelor, numită „<Virusul Cîţu> a infectat economia naţională”.

Amanetarea finanţelor ţării trebuie să înceteze, România trebuie salvată de “virusul Vasile Cîţu”, iar ministrul Finanţelor trebuie să plece, se arăta în textul moţiunii, care a fost dezbătută luni de deputaţi.

Replica ministrului de Finanţe a fost dură.

”Semnatarii acestei moţiuni sunt criminali în opinia mea. Pentru că şi-au permis să şantajeze acest Guvern ameninţând cu respingerea în Parlament a prelungirii Stării de urgenţă, în opinia mea au jucat poker cu sănătatea românilor încercând să îl şantajeze chiar şi pe preşedintele României. Timp de două luni în care am implementat măsuri pentru relansarea economiei, au modificat în Parlament, într-un mod criminal şi populist, toate aceste măsuri. Spun criminali pentru că, dacă propunerile acestor iresponsabili ar fi trecut, ar fi aruncat România în haos economic”, a spus în plenul CamereiDeputaţilor Florin Cîţu.

Supusă la vot, moţiunea a fost adoptată cu 166 voturi pentru, 94 împotrivă şi 28 abţineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici