Deputaţii intră în concediu fără plată

Deputaţii nu vor lucra, săptămâna viitoare, şi nu vor primi nici indemnizaţie de şedinţă şi nici diurnă, a anunţat, miercuri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, arătând că, astfel, va fi aplicată hotărârea privind obligativitatea bugetarilor de a-şi lua concediu fără plată.

23 afișări
Imaginea articolului Deputaţii intră în concediu fără plată

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Săptămâna viitoare intrăm în zilele libere şi nu se lucrează la Camera Deputaţilor", a spus Anastase. Ea a precizat că se vor ţine doar şedinţele Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

Roberta Anastase a mai spus că, la următoarele şedinţe ale Biroului permanent al Camerei, se va discuta şi despre angajaţii de la Camera Deputaţilor, în contextul aplicării legii privind acordarea concediului fără plată.

Anastase a făcut aceste precizări, după ce Biroul permanent al Camerei Deputaţilor nu s-a putut ţine, miercuri, din lipsă de cvorum. "Am stat de vorbă (în Biroul permanent al Camerei - n.r.), nu am avut cvorum", a explicat ea.

Săptămâna viitoare este ultima săptămână de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici