Deputaţii PNL cer demisia lui Berceanu pentru dezordinea din Transporturi

Deputaţii PNL au decis să solicite public demisia ministrului Radu Berceanu pentru pentru toată dezordinea care se regăseşte în sistemul transporturilor din România, menţionând că liberalii vor trimite premierului o scrisoare în acest sens.

30 afișări
Imaginea articolului Deputaţii PNL cer demisia lui Berceanu pentru dezordinea din Transporturi

Deputaţii PNL cer demisia lui Berceanu pentru dezordinea din Transporturi (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Grupul parlamentar al PNL de la Cameră a decis să solicite public demisia ministrului Radu Berceanu pentru toată dezordinea care se regăseşte în sistemul transporturilor din România. Cerem astăzi demsia lui Berceanu, prin presă", a susţinut Eugen Nicolăescu.

Întrebat dacă liberalii vor transmite o scrisoare în acest sens, Nicolăescu a precizat că va ajunge o astfel de scrisoare la premierul Emil Boc.

"Evident că va ajunge mâine (marţi-nr) o scrisoare la domnul Emil Boc prin care îi solicităm demitrerea lui Radu Berceanu", a conchis Eugen Nicolăescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici