Deputaţii vor fi în vacanţă electorală până pe 7 iunie. Să venim aici, să facem cheltuieli inutile?

Deputaţii vor lucra în teritoriu până pe 7 iunie, potrivit unei decizii a Biroului Permanent, a declarat, marţi, secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici.

285 afișări
Imaginea articolului Deputaţii vor fi în vacanţă electorală până pe 7 iunie. Să venim aici, să facem cheltuieli inutile?

Deputaţii vor fi în vacanţă electorală până pe 7 iunie. Să venim aici, să facem cheltuieli inutile?

"Prima întâlnire a Biroului Permanent va fi pe 7 iunie. (...) Parlamentarii vor lucra în teritoriu mai abitir ca până acum. (...) De ce să ne furăm căciula să spunem că venim aici, să facem cheltuieli inutile atâta timp cât aţi văzut că nu am avut cvorum nici măcar astăzi", a declarat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

La rândul lor, senatorii sunt deja în vacanţă de o săptămână.

Conducerea Senatului a decis lunea trecută ca senatorii să aibă în acestă săptămână activitate exclusiv în teritoriu, preşedintele acestui for, Călin Popescu Tăriceanu, neexcluzând varianta ca aceştia să vină la Bucureşti abia după alegerile locale.

El a mai spus că, dacă se va impune, va convoca o şedinţă a Biroului Permanent, însă cea privind solicitarea DNA în cazul lui Titus Corlăţean de marţi a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Întrebat dacă senatorii vor mai veni la serviciu până la alegerile locale, care vor avea loc la 5 iunie, Tăriceanu a spus: "O să vedem pe măsură ce înaintăm. Dacă sunt chestiuni foarte urgente o să convocăm".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici