Deputatul Alexandru Nazare, credit de 90.000 de lei pentru a-şi finanţa campania la sectorul 1

Candidatul PNL la Primăria sectorului 1, deputatul Alexandru Nazare, a declarat, vineri, că a făcut un credit de 90.000 de lei pentru a-şi finanţa campania electorală, afirmând că schimbarea legislaţiei privind finanţarea campaniilor electorale este binevenită.

628 afișări
Imaginea articolului Deputatul Alexandru Nazare, credit de 90.000 de lei pentru a-şi finanţa campania la sectorul 1

Deputatul Alexandru Nazare, credit de 90.000 de lei pentru a-şi finanţa campania la sectorul 1 (Imagine Stefan Micsik / Mediafax Foto)

''(Voi proceda.n.r.) cum procedează toată lumea, eu, personal, am făcut un credit. Am fost ieri (joi-n.r) la bancă, am împrumutat nişte bani. Vom respecta întocmai regulile care se impun. Creditul apare în declaraţia de avere pe care am depus-o. Am făcut un credit de 90.000 de lei'', a precizat candidatul PNL la Primăria sectorului 1, deputatul Alexandru Nazare, după depunerea dosarului de candidatură, care a inclus o listă de 4000 de semnături de susţinere.

Alexandru Nazare a explicat că a făcut un împrumut bancar pentru că legea obligă candidaţii la funcţia de primar ''să depună în cont nişte bani''.

''Acestea sunt regulile după noua lege şi am făcut un credit ca să am aceşti bani, pe care îi voi returna la sfârşitul campaniei electorale'', a mai spus liberalul care s-a angajat că va continua toate proiectele bune începute de Chiliman şi dacă va fi nevoie va sta în stradă chiar şi mai mult de 100 de zile ca să se consulte cu cetăţenii sectorului 1.

Pe de altă parte, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a refuzat să comenteze dacă cei 35.000 de euro - plafonul maxim prevătut de lege pentru campania electorală pentru funcţia de primar al Capitalei - sunt de ajuns.

''Maxim, minim, mult, puţin, că spun că din el o să cumpăr o cutie de bomboane şi o să v-o ofer dumnevoastră'', le-a spus Predoiu jurnaliştilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici