Deputatul Gheorghe Ciobanu, demisionar din PDL, a trecut la PSD

Deputatul de Timiş Gheorghe Ciobanu, care şi-a anunţat, miercuri, demisia din PDL, s-a înscris în PSD, a anunţat, joi, la Timişoara, liderul social-democrat Victor Ponta, precizând că alături de Ciobanu au trecut la PSD 15 primari din judeţul Timiş.

796 afișări
Imaginea articolului Deputatul Gheorghe Ciobanu, demisionar din PDL, a trecut la PSD

Deputatul Gheorghe Ciobanu, demisionar din PDL, a trecut la PSD (Imagine: www.cdep.ro)

"Am venit la Timişoara ca să îi spun bun venit domnului deputat Ciobanu alături de noi, un om pe care îl cunosc de foarte mulţi ani şi pe care l-am dorit alături de mine. Alături de domnul Ciobanu au venit în echipa PSD un număr de 15 primari şi sperăm să câştigăm cât mai multe voturi şi să avem o prezenţă din ce în ce mai puternică", a declarat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, deputatul Gheorghe Ciobanu a spus că a trecut la PSD pentru că are încredere în Victor Ponta.

"După cum mă cunoaşteţi, am avut o politică a cetăţeanului, am sprijinit cetăţenii, bisericile, pensionarii şi copiii. Declaraţiile mele au fost constante. Am trecut la PSD pentru că am încredere în Victor Ponta. Am purtat aceste discuţii mandatat de primarii din colegiul meu. Am avut discuţii cu domnul preşedinte Victor Ponta, m-a convins să vin alături de dânsul în procesul de reformă a clasei politice", a spus Gheorghe Ciobanu.

Deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din partid.

Ciobanu era vicelider al grupului PDL din Camera Deputaţilor. El a ocupat în trecut funcţiile de subprefect al judeţului Timiş şi de consilier local la Timişoara, iar în perioada 2002-2003 a fost director executiv la clubul Poli AEK Timişoara. În perioada 1990-2001, Ciobanu a lucrat la Vama Timiş, ajungând, de la revizor vamal, director al Direcţiei Regional Vamele Timiş.

În ultima săptămână, mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu Sorin Frunzăverde, au plecat din partid, mergând la USL. Printre demisionari se află fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, care era liderul PDL Olt. Acesta s-a înscris în PSD şi va candida din partea USL pentru un nou mandat de primar. Marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, prim-vicepreşedinte al PDL Neamţ, a anunţat că se va înscrie în PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici