Deputatul Gust revine în PSD, după ce a trecut pe la PC, iar în martie se înscrisese în PDL: Mă întorc în PSD şi votez moţiunea de cenzură

Deputatul Florentin Gust a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că revine în PSD, partid pe listele căruia a candidat, dar între timp a trecut la PC, apoi a fost independent, iar în martie se înscrisese în PDL.

597 afișări
Imaginea articolului Deputatul Gust revine în PSD, după ce a trecut pe la PC, iar în martie se înscrisese în PDL: Mă întorc în PSD şi votez moţiunea de cenzură

Deputatul Gust revine în PSD, după ce a trecut pe la PC, iar în martie se înscrisese în PDL (Imagine: www.cdep.ro)

"Mă întorc în PSD şi votez moţiunea de cenzură", a spus Florentin Gust pentru MEDIAFAX.

În 6 martie, deputatul Florentin Gust îşi anunţa, în plen, înscrierea în grupul PDL, arătând că el "este loial grupului care e loial faţă de oamenii lui" şi nu celui care "îşi vinde, îşi aruncă afară, îşi devorează preşedintele".

Florentin Gust a fost ales deputat în 2008, pe listele PSD, formaţiune pe care a părăsit-o în mai 2011, trecând la PC.

În noiembrie 2011, Florentin Gust şi-a anunţat demisia din PC, ca urmare a excluderii lui Mircea Geoană din PSD.

El spunea că va vota în continuare alături de opoziţie şi că are "tot respectul" faţă de parlamentarii USL, spunând însă că Victor Ponta şi Crin Antonescu nu sunt demni să conducă opoziţia. El i-a acuzat pe Ponta şi Antonescu de incapacitate de a gestiona situaţia de la Senat, care s-a dovedit "păguboasă" pentru USL, întrucât funcţia de preşedinte al acestui for legislativ a fost pierdută în favoarea puterii.

Tot atunci, Gust susţinea că, alături de Mircea Geoană, va înfiinţa o "mişcare naţională" la care vor adera, în primă fază, "zeci de primari şi parlamentari care vor pleca din USL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici