Deputatul Marian Avram: Am demisionat din PDL, nu voi susţine Guvernul în Parlament

Deputatul Marian Avram şi-a anunţat, marţi, demisia din PDL, el precizând că va activa, în continuare, ca independent şi că nu va susţine Guvernul în Parlament.

453 afișări
Imaginea articolului Deputatul Marian Avram: Am demisionat din PDL, nu voi susţine Guvernul în Parlament

Deputatul Marian Avram: Am demisionat din PDL, nu voi susţine Guvernul în Parlament (Imagine: www.cdep.ro)

"În urmă cu câteva săptămâni, pe data de 27, am depus demisia mea din grupul parlamentar PDL la liderul de grup şi secretarul general. Aşteptam pe procedură parlamentară ca atât Biroul Permanent cât şi doamna preşedintă să anunţe în plen. Pentru a scurta această perioadă, pentru că am aşteptat anunţarea în plen, azi mi-am anunţat demisia din grupul PDL şi activitatea în continuare se va desfăşura ca deputat independent", a spus Marian Avram

El a precizat că a demisionat din PDL ca urmare a problemelor pe care le-a întâmpinat la nivelul filialei din Tulcea, unde a fost mutat de către liderii locali ai PDL Tulcea pe un alt colegiu.

"Da, au fost probleme în relaţia internă de partid cu liderii filialei Tulcea, mai exact mutarea mea pe un alt colegiu, ceea ce nu mi se pare corect pentru alegătorii mei", a declarat deputatul.

Avram a spus că nu exlude posibilitatea de a candida independent în colegiul din municipiul Tulcea, el arătând că nu se va înscrie într-un alt partid, ci va participa la "un alt proiect politic local".

"Nu voi sprijini Guvenul în Parlament. Dacă sunt legi sau proiecte legislative de interes naţional, le voi sprijini", a mai spus Marian Avram.

De profesie medic veterinar, Marian Avram este la primul mandat de deputat, fiind ales în anul 2008 în colegiul uninominal numărul 1 Tulcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici