Deputatul Mircea Irimie a demisionat din PDL şi s-a înscris în PC

Deputatul de Cluj Mircea Irimie, ales în Colegiul nr. 8 Turda pe listele ARD la alegerile din 9 decembrie 2012, a demisionat, luni, din PDL şi s-a înscris în PC, urmând să primească funcţii în filiala Turda a PC, dar şi la nivel judeţean şi naţional.

323 afișări
Imaginea articolului Deputatul Mircea Irimie a demisionat din PDL şi s-a înscris în PC

Deputatul Mircea Irimie a demisionat din PDL şi s-a înscris în PC (Imagine: cdep.ro)

Mircea Irimie a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că s-a înscris în PC din motive personale pe care nu vrea să le dezvăluie.

"M-am înscris, luni, în PC şi voi activa în grupul parlamentar al acestui partid. Mi-am depus afilierea la grup şi demisia din PDL. M-am înscris în PC din motive personale, pe care nu le fac acum publice, dar şi pentru că acest partid este unul cu un număr mic de parlamentari, dar care are şanse de a se consolida. Am negociat cu cei de la PC şi voi primi funcţii la nivelul organizaţiei PC Turda, dar şi la nivel judeţean şi naţional", a spus Irimie.

Anunţul oficial al trecerii deputatului Mircea Irimie de la PDL la PC va fi făcut, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor.

Preşedintele executiv al PC Cluj, Avram Gal, a declarat, luni, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că înscrierea lui Mircea Irimie în rândul conservatorilor reprezintă "un mare câştig la nivel judeţean şi naţional”.

"Sperăm ca împreună că reuşim să facem ceva bun pentru judeţul Cluj", a spus Gal.

Mircea Irimie a fost ales deputat la alegerile din 9 decembrie 2012 în Colegiul nr. 8 Turda din partea ARD, la redistribuire, obţinând 23 la sută din voturi. Acesta s-a clasat pe locul doi în colegiu, după candidatul USL, Vasile Grumaz.

Irimie a fost între 1998-2007 membru PSD, vicepreşedinte al filialei municipale Turda a PSD, după care s-a înscris în 2008 în PDL şi a fost ales viceprimar al municipiului Turda în mandatul 2008 – 2012 din partea PDL.

Un alt deputat de Cluj, Ioan Moldovan, ales la alegerile din 9 decembrie 2012 pe listele PPDD, s-a înscris în PC, în cursul săptămânii trecute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici