Deputatul PDL Andronache anunţă că se întoarce în PNL, din care a fost exclus în 2008. Mihai Voicu: Salut decizia lui

Deputatul PDL Gabriel Andronache anunţă, pe blog, că a decis să revină, după cinci ani, în Partidul Naţional Liberal, formaţiune din care a fost exclus în 2008.

222 afișări
Imaginea articolului Deputatul PDL Andronache anunţă că se întoarce în PNL, din care a fost exclus în 2008. Mihai Voicu: Salut decizia lui

Gabriel Andronache (Imagine: cdep.ro)

"Astăzi, 15 aprilie 2013, am luat decizia de a reveni, după cinci ani, în Partidul Naţional Liberal. Reamintesc faptul că timp de 15 ani (1993-2008) am fost membru PNL şi am ocupat mai multe funcţii politice la nivel local şi la nivel naţional. În iunie 2008 am fost exclus din PNL din cauza atitudinii mele cu privire la conflictul existent la acea dată între cei doi lideri locali, dl. Aristotel Căncescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov şi domnul George Scripcaru, Primarul municipiului Braşov", scrie Andronache.

El adaugă că în prezent acest conflict nu mai există, cei doi lideri colaborează, prin urmare motivul care a stat la baza excluderii sale a dispărut.

"De aceea consider că a venit timpul să mă întorc acasă. Le mulţumesc colegilor din PDL pentru experienţa utilă pe care am acumulat-o, în Partidul Democrat Liberal, în special în materie de organizare electorală cât şi în domeniul activităţii parlamentare. Precizez că am demisionat din Partidul Democrat Liberal şi din Grupul Parlamentar PDL. Am redevenit, prin reînscriere, membru al Partidului Naţional Liberal urmând să activez în Grupul Parlamentar al PNL. Am înregistrat astăzi o comunicare în acest sens adresată Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor pentru a fi prezentată în faţa plenului Camerei", mai scrie Andronache.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că deputatul Gabriel Andronache s-a înscris în PNL şi salută revenirea acestuia în partid.

"Deputatul Gabriel Andronache a decis să se realăture PNL. Îl cunosc de foarte multă vreme şi salut revenirea sa în partid. Recunosc că plecarea lui din PNL a avut la bază motive locale la acea vreme însă acum e un lucru foarte bun că îl avem din nou între noi", a declarat Mihai Voicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici