Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD şi s-a alăturat independenţilor

Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD şi, începând de luni, s-a alăturat grupului independenţilor condus de Gabriel Oprea.

393 afișări
Imaginea articolului Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD şi s-a alăturat independenţilor

Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD şi s-a alăturat independenţilor (Imagine: Radu Tuta/Mediafax Foto)

Steriu este deputat de Olt şi a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii în Guvernul Năstase.

De asemenea, Steriu a fost şef al Departamentului pentru Agricultură al PSD.

Steriu spune că a plecat din PSD deoarece partidul nu îi mai aducea "mare bucurie"

Steriu a declarat, pentru MEDIAFAX, că a decis să demisioneze din PSD şi să se alăture deputaţilor independenţi, deoarece PSD nu îi mai aducea "multă bucurie" şi pentru că, în grupul independenţilor, va putea promova proiectele agricultorilor.

"Eu sunt un agricultor prin definiţie, nu politician. M-am consultat cu Gabriel Oprea şi am stabilit ca prioritate lucruri practice pentru agricultori", a explicat Steriu motivele plecării sale din PSD şi alăturării parlamentarilor independenţi.

El a apreciat că, de grupul independenţilor, "poate susţine cauzele agricultorilor", intenţionând să sprijine proiecte de lege care să vizeze reforma din administraţia agricolă.

Întrebat dacă agricultura a constituit singurul motiv care l-a făcut să plece din partidul condus de Mircea Geoană, Steriu a spus: "PSD nici multă bucurie nu-mi aducea".

Steriu a arătat că regretă mulţi colegi din PSD, dar este bucuros că a găsit alţi foşti social-democraţi "în zona independenţilor".

"Sunt colegi buni din PSD, pe care îi găsesc în zona independenţilor şi sperăm să facem o echipă reuşită", a precizat Valeriu Andrei Steriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici