Deşi riscă 400 ani de închisoare, Trump a petrecut "grozav" de ziua sa de naştere

  • În ciuda faptului că riscă 400 de ani de închisoare, Trump spune că a avut o zi de naştere „frumoasă” şi „minunată”.
  • Trump a pledat marţi nevinovat pentru 37 de acuzaţii aduse împotriva lui de Departamentul de Justiţie.
  • Trump, care s-a născut pe 14 iunie 1946, a împlinit miercuri 77 de ani.
569 afișări
Imaginea articolului Deşi riscă 400 ani de închisoare, Trump a petrecut "grozav" de ziua sa de naştere

Mediafax Foto

Fostul preşedinte Donald Trump a declarat că nu-i pasă că riscă 400 de ani de închisoare şi că s-a distrat grozav de ziua lui.

Trump, care s-a născut pe 14 iunie 1946, a împlinit 77 de ani miercuri.

Ziua lui de naştere vine la doar o zi după ce a fost trimis în judecată la un tribunal din Miami sub acuzaţia de manipulare greşită a documentelor clasificate.

Trump a pledat marţi nevinovat pentru cele 37 de acuzaţii pe care Departamentul de Justiţie le-a adus împotriva lui .

Vestea proastă nu i-a împiedicat pe unii suporteri să-i ofere urările de bine de-a lungul zilei: mai întâi, când s-a oprit la Versailles, un restaurant cubanez din Miami, şi încă o dată când ţinea discursul său după acuzare în Bedminster, New York. 

Trump s-ar putea confrunta cu 400 de ani de închisoare dacă i s-ar aplica pedeapsa maximă pentru fiecare acuzaţie, deşi  ar putea să ispăşească mult mai puţin timp, transmite INSIDER

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici