Despre ce au discutat Zelenski şi premierul suedez într-o convorbire purtată pe reţelele de socializare

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a discutat sâmbătă cu premierul suedez Magdalena Andersson despre sancţiunile ruseşti şi aderarea Ucrainei la UE.

3196 afișări
Imaginea articolului Despre ce au discutat Zelenski şi premierul suedez într-o convorbire purtată pe reţelele de socializare

Sursa foto: Profimedia

Preşedintele Volodimir Zelenski şi premierul suedez Magdalena Andersson au oferit detalii despre o convorbire pe reţelele de socializare.

„Am descris situaţia critică din Mariupol. Am discutat despre sprijinul pentru apărarea Ucrainei şi despre înăsprirea sancţiunilor antiruseşti", se arată în declaraţia lui Zelenski, potrivit CNN.

Zelensky a mai spus că i-a mulţumit lui Andersson pentru că a susţinut aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană.

„Suedia şi UE lucrează fără încetare pentru a sprijini Ucraina, pentru a impune sancţiuni suplimentare Rusiei şi pentru a asigura răspunderea pentru crimele de război", a explicat Magdalena Andersson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici