Dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Lucian Bode a început

Deputaţii au început dezbaterea moţiunii simple „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat”, iniţiată de 55 de deputaţi împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

241 afișări
Imaginea articolului Dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Lucian Bode a început

Moţiunea simplă „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat” este citită de deputatul Cristiqan Seidler.

Şedinţa de plen este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne Lucian Bode trebuia dezbătută săptămâna trecută, însă ministrul Lucian Bode a cerut, într-o scrisoare, amânarea discutării moţiunii şi a votului, invocând semnarea unui contract pentru achiziţia de nave multirol, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, cu Damen Shipyards şi în prezenţa ambasadorului Olandei în România Roelof van Ees.

Ministrul mai spunea că începând de miercuri se va afla în Belgia şi Luxemburg, pentru activităţi în marja Consiliului UE în formatul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI), iar începând de duminică se desfăşoară sub coordonarea Comisiei Europene exerciţiul voluntar de evaluare a implementare a acquis-ului Schengen de către România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici