Diaconescu: Deocamdată, nu avem aspiraţii de a forma un program de guvernare

Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat, marţi, că formaţiunea sa va prezenta o strategie de guvernare care va conţine formulele economice, politice şi sociale de ieşire din criză, în condiţiile în care nu există, "deocamdată", aspiraţii de a face un program de guvernare.

18 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: Deocamdată, nu avem aspiraţii de a forma un program de guvernare

Diaconescu: Deocamdată, nu avem aspiraţii de a forma un program de guvernare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ca rezultat al alegerilor în plan local, UNPR va prezenta o strategie în legătură cu formulele economice, politice şi sociale de ieşire din criză pe care UNPR, cu organizaţiile locale, consolidate prin alegeri, le va adopta în perioada următoare. E o formă de strategie de guvernare. Nu avem, deocamdată, aspiraţii de a forma un program de guvernare", a spus Diaconescu.

El a precizat că această strategie de guvernare pe care UNPR o va prezenta este necesară şi utilă pentru ca societatea româneacă şi partenerii săi de guvernare să cunoască opţiunile progresiştilor pe termen mediu şi lung în legătură cu dezvoltarea României.

La rândul său, preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a precizat că duminica trecută a avut loc la Iaşi conferinţa judeţeană, unde deputatul Luminiţa Iordache a fost ales preşedinte.

"Este un moment istoric, estea prima organizaţie care şi-a ales preşedintele. Suntem încrezători în calitatea morală şi profesională a colegilor noştri", a spus Gabriel Oprea.

El a arătat că în această perioadă în UNPR vor fi alegeri în toată ţara şi în municipiul Bucureşti.

"Până acum, UNPR are organizaţii în toate judeţele şi în sectoarele Capitalei. Avem peste 125.000 de membri şi acţionăm pentru formarea de echipe omogene, puternice la nivel local. Obiectivul este ca în 2012 să ne batem de la egal la egal cu orice partid politic din România", a spus Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici