Diaconescu, întrebat despre discuţii legate de plecarea lui Marian Sârbu din PSD: Nu ştiu nimic

Senatorul Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că nu ştie nimic despre anumite discuţii legate de plecarea lui Marian Sârbu din PSD.

22 afișări
Imaginea articolului Diaconescu, întrebat despre discuţii legate de plecarea lui Marian Sârbu din PSD: Nu ştiu nimic

Diaconescu, întrebat despre discuţii legate de plecarea lui Marian Sârbu din PSD: Nu ştiu nimic (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ştie ceva despre discuţii legate de plecarea lui Marian Sârbu din PSD, Diaconescu a spus la Antena 3: "Nu ştiu nimic".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că a discutat, miercuri, cu Marian Sârbu, iar acesta i-a spus că deocamdată nu pleacă din partid dar că are o anumită problemă de raportare la formaţiunea social-democrată.

"Am vorbit astăzi (miercuri, n.r.) cu Marian Sârbu. Mi-a spus că deocamdată nu pleacă din PSD, dar că vrea să discutăm pentru că are o anumită problemă de raportare la partid", a spus Ponta.

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Gabriel Oprea, ministru al Apărării şi lider al grupului.

Ulterior, Diaconescu a confirmat demisia din PSD, spunând că nu vrea să facă alte comentarii.

Presa a relatat că şi Marian Sârbu a purtat discuţii pentru a se alătura independenţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici